Desktrainer

Blijf actief tijdens je werk met een bureaufiets. Ga voor een desktrainer en beleef al snel de velen positieve effecten op jouw gezondheid en prestaties.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Geen producten gevonden...
Desktrainer

bureaufiets desktrainerWilt u meer bewegen op kantoor en minder last van uw rug? Koop dan de nieuwste bureaufiets in ons assortiment: De Desktrainer. Met de Desktrainer in uw kantoor haalt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bureaufietsen in huis. De Desktrainer combineert de voordelen van een bureaufiets met een strak design en stevige constructie.

Voordelen Desktrainer

De Desktrainer komt met een aantal voordelen. Zo is het zadel van deze bureaufiets in hoogte verstelbaar wat de bureaufiets geschikt maakt voor zowel grote personen als wat kleinere personen. Of u nu 150 cm of 205 cm bent, op een Desktrainer kunt u comfortabel fietsen. Ook beschikt de Desktrainer over hoek verstelling. Dit houdt in dat u de hoek van het zadel naar wens kunt verstellen. Zo kunt u de stoel bijvoorbeeld meer naar voren of naar achteren zetten zodat u de fiets perfect kunst afstellen op het formaat van uw bureau. Net als bij een hometrainer is het bij de Desktrainer ook mogelijk om in te stellen hoe zwaar u wilt trappen. Wilt u bijvoorbeeld wat meer calorieën verbranden dan kunt u de weerstand wat hoger zetten zodat het trappen zwaarder wordt. Zo werkt u en houdt u tegelijkertijd uw conditie op peil.

Desktrainer: een gezonder en creatiever lichaam

Het mooie aan de Desktrainer is dat er ook gegevens worden gemeten. Zo kunt u de afgelegde afstand bekijken maar ook bijvoorbeeld hoeveel calorieën u heeft verbruikt en hoe snel u fietst. Ideaal voor een wedstrijdje tussen u en uw collega’s. Uit onderzoek blijkt dat het gebruiken van een bureaufiets leidt tot meer creativiteit. Wanneer u uw lichaam in beweging zet komen er namelijk allemaal hormonen vrij. Deze zorgen ervoor dat u zich gelukkiger voelt en ook creatiever. Ideaal voor beroepen waarbij u lang moet concentreren en er van u verwacht wordt dat u met nieuwe ideeën komt.

Haal het meeste uit uw Desktrainer!

Van onze klanten horen we dat een bureaufiets dagelijks het best tot zijn recht komt als deze wordt gecombineerd met een normale bureaustoel. De combinatie zitten en fietsen is ideaal om productief en ook gezond te werken. Aan te raden is dus om niet de hele dag op een Desktrainer te zitten maar ook af en toe achter uw bureau te gaan staan of lekker zittend te werken. Enthousiast geworden? Haal deze hippe bureaufiets dus snel in huis en laat de Desktrainer u helpen om een gezonder, fitter en creatiever mens te worden. Twijfelt u nog? Kom de Desktrainer dan eens proberen in onze showroom in Amersfoort.

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route