Zitbal Vluv Stov

VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je er rechtop en comfortabel op kunt zitten, terwijl je jouw e-mails wegwerkt.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Zitbal Vluv STOV Petrol
Aanbieding
Zitbal Vluv STOV Anthracite
Aanbieding
Zitbal Vluv STOV Concrete
Aanbieding
Zitbal Vluv STOV Greige
Aanbieding
Zitbal Vluv STOV Pebble
Aanbieding
Vluv Zitbal Vluv STOV Macchiato
Zitbal Vluv Stov

Zitbal VLUV STOV is de nieuwste ergonomische zitoplossing voor kantoor. Het ontwerp zorgt ervoor dat je rechtop en comfortabel kunt zitten tijdens werk. Dit is de nieuwste musthave voor op kantoor, vol energie aan het werk en uitgerust naar huis.

 

Zitbal 55, 65 of 75cm als maatvoering.
Welke moet je kiezen?

Zitbal VLUV is leverbaar in 3 maatvoeringen. Geschikt voor personen met een lengte tussen 155 en 195cm. Hieronder de verdeling in maatvoering en lichaamslengte.

Zitbal Ø 55cm | lichaamslengte tot 155cm
Zitbal Ø 65cm | lichaamslengte 155 - 175cm
Zitbal Ø 75cm | lichaamslengte 175 - 195cm

 

De zithoogte is correct als het bekken iets boven de knieën is geplaatst, zodat de dijen iets naar beneden zijn geheld. Hierdoor kan het lichaam meer rechtop zitten. Eigenlijk precies zoals het plaatje hieronder.
 

Zitbal kantoor nodig! gebruik de oppompservice


Je bent net als wij helemaal overtuigd van de zitbal VLUV maar hoe nu verder? Zitbal VLUV wordt geleverd met een handpomp en je kan gebruik maken van onze oppompservice.

Zelf oppompen is gemakkelijk. Je plaatst de bal in de hoes en pompt deze op om hem vervolgens te sluiten met de rits. Het kan zijn dat je de zitbal na een weekje nog een beetje moet bijpompen.

Oppompservice is het ultieme gemak, je vinkt de optie aan en krijgt de bal zonder moeite compleet opgepomt geleverd!

De bal sluit je met een rits van het merk YKK. Wereldwijd is YKK het absolute topmerk van de ritsen is en bovendien ook nog van Nederlandse makelaardij. Deze rits is er sterk en netjes weggewerkt voor comfort en voor een mooi beeld.

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route