• Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Refelt Radial PET Felt hanglamp led
Lampen

Verlichting en akoestiek spelen een belangrijke rol in elke kantoorruimte, lobby en zelfs woonkamers. Met een akoestische lamp combineer je het beste van twee werelden. Het zorgt voor een aangename sfeer en tegelijkertijd word de akoestiek verbeterd. Onze akoestische lampen zijn gemaakt van gerecycled PET-Felt. Dit bestaat voor 60% uit gerecyclede PET-flessen.

Akoestische lamp kopen? PET-Felt is de oplossing

Als je de akoestiek op een fraaie manier wilt verbeteren is een akoestische lamp een te overwegen mogelijkheid. Met name boven werkplekken of vergadertafels word er gesproken. Als de akoestiek niet in orde zal er meer absorptie in de ruimte toevoegt moeten worden. Dit verbeterd namelijk de onderlinge spraakverstaanbaarheid.

Uit ervaring kunnen wij zeker zeggen dat dempen boven de tafel het meest effectief is. Nu zijn onze Conventionele akoestische plafondpanelen niet altijd gewenst omdat het esthetisch niet past. Met een PET-Felt lamp combineer je beide werelden.

PET-Felt hanglampen voor kantoor

Elke akoestische hanglamp heeft een bepaalde absorptiewaarde en oppervlak. Hoe hoger de absorptiewaarde hoe effectiever deze is. Hoe groter de hanglamp de groter het bereik. Je kan stellen dat akoestische hanglampen gemaakt zijn van PET-Felt. Dit zijn gerecyclede polyestervezels uit petflessen. De vezels zien eruit als watten en geperst is dit materiaal zacht en sterk tegelijk. In vergelijking met staal, hout, bamboe of kunststof dragen PET-Felt hanglampen beter bij aan een prettig werkklimaat. De hoge aaibaarheidsfactor en unieke designs zijn alleen mogelijk met PET-Felt.

Eerlijkheidshalve moeten wij wel zeggen. Het verbeteren van de akoestiek ongeacht ruimte heeft te maken met vierkant meters maken. Hoe meer hiervan hoe beter het resultaat. Plafondplaten of hangende baffles zijn effectiever door de grotere oppervlakte. Dit vermindert de galm en echo van geluid aanzienlijk. Akoestiek aanpakken met enkel verlichting is daarom dan ook niet aan te raden. Dit doe je in combinatie met wandpanelen en plafondpanelen. Een hanglamp koop je omdat je hem mooi en functioneel vind. En dat lukt zeker met een PET-Felt model.

Akoestische hanglampen als design item

Het leuke van verlichting met akoestische vermogen is dat ze een aanvulling kunnen zijn op je interieur. Een akoestisch paneel neemt men vanuit het idee om de akoestiek te verbeteren. Terwijl akoestische lampen ook kan worden toegepast als esthetisch object in een ruimte. Zonder dat het per se moet dienen als absorberend element. Je kiest voor de vorm, afwerking en zachtheid van het materiaal. Bijkomend voordeel: Het merendeel van de lamp is gemaakt van recycled materiaal.

Expert in LED verlichting en akoestiek 

Naast het merkenprogramma zoals Refelt en Buzzi Space hebben wij ook een eigen huiscollectie. Leverbaar in heel veel kleuren en afmetingen. Bij grote opdrachten vanuit architecten doen wij ook maatwerk designs. Gebaseerd op led strips met optie tot downlight of downlight en uplight gecombineerd.

Het combineren van verlichtingen en of wand en plafondpanelen is geen probleem voor ons. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

  

 

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route