Design bureaustoelen

Opzoek naar een bureaustoel met een mooi design? Kies dan voor een design bureaustoel die ook nog ergonomisch instelbaar is. Shop de collectie.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Merk
Arbo Normering
Rugleuning
Lendensteun
Speciaal
Filteren
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart, 4D
Aanbieding
Herman Miller Sayl zwart , 1D
Aanbieding
Herman Miller Sayl wit
Herman Miller Sayl wit

€580,00

€799,00
Aanbieding
MY office chair Seven Edition
MY office chair Seven Edition

€349,00

€439,00
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Aeron Graphite
Herman Miller Aeron Graphite

€1.195,00

€2.012,00
Aanbieding
Herman Miller Aeron Mineral
Herman Miller Aeron Mineral

€1.515,00

€2.332,00
Aanbieding
Herman Miller Aeron Carbon
Herman Miller Aeron Carbon

€1.640,00

€2.524,00
Aanbieding
Herman Miller Aeron Mineral - aluminium
Aanbieding
Herman Miller Aeron Carbon - aluminium
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Embody zwart
Herman Miller Embody zwart

€1.395,00

€2.185,00
Aanbieding
Herman Miller Embody zwart - aluminium
Aanbieding
Nieuw
Deasc. Sedi black | black
Deasc. Sedi black | black

€349,00

€435,00
Aanbieding
Herman Miller Embody charcoal
Aanbieding
Nieuw
Deasc. Sedi white | black
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Embody zwart - wit
Aanbieding
Nieuw
Deasc. Sedi grey | grey
Aanbieding
Bestseller
Herman Miller Aeron Graphite - aluminium
Aanbieding
Herman Miller Aeron Onyx (Black edition)
Design bureaustoelen

Design bureaustoel

Een design bureaustoel koopt u bij Bureaustoelexpress. Voor zowel op kantoor als de thuiswerkplek. Zelfs in de woonkamer past één van onze design bureaustoelen. Het meest klassieke model voor design is toch wel Herman Miller Aeron bureaustoel. Een regelrechte bestseller waarmee elke design award is gewonnen. Als betaalbaar alternatief is er nu ook de Herman Miller Sayl. De Sayl design bureaustoel is een compact model die in een leuke kleur configuratie is te verkrijgen. Kortom er is voor iedereen een juiste design bureaustoel te vinden en wij verzenden altijd gratis.

Design bureaustoel kopen? Hier moet u op letten

In veel gevallen wordt een bureaustoel de hele dag gebruikt. Het is dus belangrijk om te investeren in een bureaustoel die het lijf optimaal ondersteunt. Een juiste ergonomische bureaustoel draagt, ondersteunt en beweegt zijn bezitter met behulp van doordachte eigenschappen en intelligente mechanieken. Kortom, wat de ‘bezitter’ doet, moet de bureaustoel ook doen. De design bureaustoelen van Bureaustoelexpress zitten comfortabel en zijn mooi vormgegeven.


Design bureaustoelen kopen van betrouwbare kwaliteit

Design kantoorstoelen koopt u veilig online bij Bureaustoelexpress. Als officieel dealer van al onze merken hebben wij direct contact met de producent. Wel zo vertrouwd als er onverwachts toch problemen zijn met uw design bureaustoel. Bij ons kunt u terecht voor design kantoorstoelen van de merken Dauphin, Giroflex, Haworth, Prosedia, Herman Miller en ons huismerk MY office chair.

Een design bureaustoel wordt gekozen als de traditionele vormgeving van een bureaustoelen niet past in het interieur. Wat niet vergeten moet worden is dat een bureaustoel voornamelijk een zit instrument is. Raadzaam is dan ook om voornamelijk te letten op ergonomie en zitcomfort. Nu wordt bij een design bureaustoel vaak gedacht aan een stoel waarbij de zitten en rugleuning als een soort van kuip aan elkaar vastzitten. Dit beperkt de instelmogelijkheden enorm en komt de ergonomie absoluut niet ten goede.

Helaas staat het internet vol met dit soort bureaustoelen voor rond de 200 euro. Heel wat vertegenwoordigers hebben wij naar huis gestuurd op het moment dat zij aan ons vragen om dit soort stoelen in het assortiment op te nemen. Toch opzoek naar zo’n stoel? Dan is er maar één oplossing. Namelijk de VEGA van Sitland. Comfortabel gestoffeerd, een rugleuning vorm die goed aansluit bij uw rug en een synchroon mechaniek die ervoor zorgt dat de voorkant van de zitting zo min mogelijk wordt opgetild op het moment dat de bureaustoel in de schommel stand staat.

Uw design bureaustoel testen

In onze showroom te Amersfoort staan meer dan 50 design bureaustoelen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wil je zeker weten of de bureaustoel aan de verwachtingen voldoet? Kom dan naar onze showroom. Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Alleen een design bureaustoel is vaak niet voldoende, er moet bijvoorbeeld ook gelet worden op werkplekhoogte, beeldschermhoogte, kijkafstand en de vormgeving van toetsenbord en muis. De showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust langs.