• Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Deasc. GreenWoods plantenbak Walnut
Aanbieding
Deasc. GreenWoods plantenbak Oak
Verrijdbare plantenbakken

Groen plantenbakken op kantoor is een hot item. En dat weten wij ook! Daarom hebben wij nu verrijdbare plantenbakken voor kantoor in het assortiment. Uniek is zijn afwerking met PET-Felt panelen. Soms ook bekleed met Akupanel ook weleens Woodupp akoestische panelen genoemd. Door het formaat van de verrijdbare plantenbakken is een goede toevoeging als akoestiek en spraakverstaanbaarheid verbetering.

Plantenbakken kantoor als roomdivider

Open kantoorruimtes die de laatste jaren zijn opgeleverd ondervinden nu problemen zoals akoestiek en knusheid. Afgezonderde ruimtes zijn vaak beperkt en als ze er zijn, dan zijn deze meestal bezet. Een verrijdbare plantenbak voor kantoor wordt op speelse wijze ingezet als roomdivider. Creëer met meerdere verrijdbare plantenbakken een leuk hoekje voorzien van een zitje en lampen. Zonder heel gek te doen heb je dan een nieuwe plek voor overleggen en om te relaxen.

Akoestische plantenbakken kopen? 

Onze akoestische plantenbakken hebben als doel de akoestiek te verbeteren van een ruimte. Als je in een ruimte bent geweest waarbij het heel gehorig is of er is een lange nagalm van geluid hangt dan weet je nu wat je hieraan kan doen! Plus het geeft een mooie nieuwe dimensie aan je kantoor. Planten in het algemeen geven al een positieve gemoedstoestand aan collega’s.

Plantenbakken kantoor maken de mens gelukkiger

De wetenschap komt om de hoek kijken. Er is namelijk bewezen dat mensen zich fijner voelen in een ruimte waar planten staan. Groen op de werkvloer met verrijdbare plantenbakken zorgt ervoor dat mensen 20% minder ziek worden! Zelfs kwaliteit kunstplanten behalen dit effect. Het voordeel van kunstplanten is natuurlijk bekend: geen onderhoud. Die van echte planten wellicht wat minder. Hieronder de voordelen van echte planten:

1. Verbetering van de luchtvochtigheid met gemiddeld zo’n 5 %;
2. Medewerkers ervaren de temperatuur in een kantoorruimte met planten minder snel als te warm of te koud met thermisch comfort als gevolg;
3. Echte planten worden gemiddeld 30% positiever ontvangen dan kunstplanten bij het toepassen van groen op kantoor.

Verrijdbare plantenbak voor kantoor?

In ons assortiment vind je verrijdbare plantenbakken van het merk Deasc. De verrijdbare plantenbakken zijn voorzien van Akupanel akoestische panelen. Leverbaar in de maten 120cm en 180cm. In de basis bedoeld voor kunstplanten, maar gezien het belang van echte planten op kantoor ook leverbaar met een speciaal gelaste binnenbak van een rubberachtige samenstelling. Deze verrijdbare plantenbakken zijn volledig waterdicht met 25 jaar garantie.

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route