Zadelkrukken

Een zadelkruk is de moderne kantoorstoel voor een gezonde werkhouding. Voor afwisseling tussen zitten, staan en lopen is dit jouw oplossing. Een onmisbaar kantoormeubel door de voordelen voor jouw lichaam.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
Zadelkruk Deasc. Up zwart
Zadelkrukken

zadelkruk

Zadelkrukken zullen steeds meer op de voorgrond treden. En dat is niet voor niets. Dit zitmeubel is de ergonomische oplossing voor iedere werkplek. Het biedt een ergonomisch verantwoorde manier van zitten, staan en lopen tijden een werkdag. De kruk kan langdurig gebruikt worden en zorgt voor comfort, mobiliteit en een gezonde zithouding.

Zadelkrukken kopen? dit zijn de voordelen:

• Ergonomische vormgeving
• Zorgt voor een correcte houding
• Stimuleert afwisseling en beweging
• Voorkomt en vermindert lichaamsklachten
• Bevordert productiviteit
• Geschikt voor langdurig zitten
• Geschikt voor diverse werkplekken

Ergonomische zadelkrukken met beweging als uitgangspunt

De ergonomische zadelkruk is de moderne kantoorstoel die speciaal ontworpen is voor ergonomisch zitten tijdens de werkdag. Deze ergonomische kruk is in de toekomst onmisbaar. Of je nu thuis, op kantoor, in een behandelpraktijk, als kapper, in het onderwijs of in de zorg werkt. De zadelkruk biedt de uitkomst voor een gezonde werkhouding en geeft bij het zitten de minste belasting voor jouw lichaam. De zitting heeft een zadelvorm afgeleid van een paard rijzadel. De zitting zorgt ervoor dat het jouw bekken naar voren gekanteld kan worden. Dit levert automatisch een rechte houding van de rug op, onderuit zitten wordt hiermee ondervangen. Tevens activeert het beweging en daarmee de bloedsomloop. Het afwisselen tussen zitten, staan en lopen wordt hierdoor een tweede natuur. En lichamelijke klachten na langdurig zitten worden gereduceerd of voorkomen.

Zadelkruk met rugleuning en op wielen: Wij hebben een passende oplossing

Zoek je een zadelkruk met rugleuning of een zadelkruk met wielen? Zadelkrukken en ergonomische krukken zijn er in allerlei vormen met allerlei designmogelijkheden. Van zadelkruk met rugleuning, een zadelkruk met wielen tot een zadelkruk met kantelzitting. Selecteer de ergonomische zadelkruk die past bij jouw gebruik via het onderstaande overzicht.

   
Rugleuning

Voor extra comfort en ondersteuning voor langere werkdagen.

Wielen

Voor optimale bewegingsvrijheid en mobiliteit op uw werkplek.

Voetkruis

Kies een kleiner voetkruis voor maximaal bewegingsvrijheid.

Hoogte instelbaar 

Kies voor een traploos instelbare zadelkruk. Dit zorgt een passende werkhoogte die past bij jouw lichaam.

Kantelmechanisme

Voor stimuleren van een goede zithouding en een neutrale stand van de rug (ook bij een lagere zitstand).

   

Collectie ergonomische krukjes

Bestel eenvoudig en snel uw ideale ergonomische zadelkruk in ons online aanbod. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies de specifieke kruk die jij zoekt. Wij helpen graag bij de juiste aankoop. In onze showroom te Amersfoort staan diverse werkplek oplossingen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Kom gerust langs voor advies of neem snel een kijkje in ons online aanbod!

De showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route