Bureautafels

Een goede werkdag start met een goed bureau. Ook tijdens het studeren is het fijn om een goede bureautafel te hebben waar je al je spullen op kwijt kunt.

  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat

 Bureautafel

Een bureautafel nodig? zo veel mensen, zo veel wensen en eisen. Bureaustoelexpress biedt een ruim assortiment bureautafels aan met een grote verscheidenheid aan merken, materialen en uitvoeringen. Zoals bijvoorbeeld zit-sta bureaus, verstelbare bureaus, slinger verstelbare bureaus, hoekbureaus en duo bureaus. Een passende oplossing hebben wij altijd. Ruim 1500 bedrijven gingen je voor

Waarom bureautafels van Bureaustoelexpress?

Als werkplek stylist hebben wij verstand van kwaliteitsmeubilair en bureautafels. Wij kiezen er niet voor om de goedkoopste te zijn. Online vind je alleen A-merk bureautafels of onze eigen collectie MY Workplace.

Waar wij voor staan:

. In hoogte verstelbaar volgens Arbo-norm (NEN)
. Alleen maar A-merken
. Gratis verzending
. Snelle levering
. 100% garantie

 

MY Workplace bureautafels

Uniek voor Bureaustoelexpress is de MY Workplace PP collectie. Dit is onze huislijn collectie dat wij laten produceren in Duitsland. Ter indicatie, merken als Ahrend, Assmann en Sedus maken gebruik van dezelfde producent. Naast budgetvriendelijk ben je verzekerd van een slimme montagetechniek, stabiliteit, en perfecte afwerking van lasnaden en spuitwerk.

 

Verstelbare bureaus voor een fijne werkplek

Als er ergens veel uren worden doorgebracht dan is dat wel aan je bureautafel. Bezuinigen op comfort en gebruiksgemak is daardoor heuse roofbouw op je lichaam en functioneren.  De bureautafel hoogte is bepalend voor comfort.  Al onze verstelbare bureaus zijn hoogte verstelbaar  volgens de NEN2449 tussen 62 en 85 cm werkbladhoogte. Een nieuwe trend die we steeds meer terug zien, zijn verstelbare bureaus  die dusdanig hoogte verstelbaar zijn dat je er zowel zittend als staand aan kunt werken. Ook bij ons vind je de zogenaamde sta bureaus of zit sta bureaus. Deze voldoen allemaal aan de zwaarste ARBO norm NPR1813 en zijn elektrisch hoogte verstelbaar tussen 65 en 130 cm.

Bureautafels wit kopen? wij hebben de mooiste

Op dit moment zijn witte bureautafels erg populair. Hierbij is zowel het frame wit als het tafelblad. Een witte bureautafel is eigenlijk een tijdloze klassieker die niet gevoelig is voor trends. Met leuke accessoires in kleuren kan je de ruimte gemakkelijk een persoonlijke touch geven. één ding is zeker: een witte bureautafel past altijd. Nu zijn er vele soorten wit. Wij kiezen voor meubels waarbij het frame gespoten is in de lakkleur RAL9016. Dit is een mooie heldere kleur wit. Bijpassende tafelbladen in het wit voorzien wij standaard van Laser Edge techniek. Dit betekend dat de 25mm afbanding geen zwarte lijmresten laat zien. Het is maar een klein detail maar maakt het meubel net iets mooier.

 

Bekijk de collectie bureautafels

In onze showroom te Amersfoort staan diverse werkplek oplossingen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wil je zeker weten of de bureautafel voldoet aan de verwachting? Bezoek dan onze showroom. Dan kunnen wij direct alle kleuren en materialen laten zien. Alleen een ergonomische bureautafel is niet voldoende, er moet bijvoorbeeld ook gelet worden op beeldschermhoogte, kijkafstand, soort bureaustoel en de vormgeving van toetsenbord en muis. Daarom vraag advies aan de specialist.

De showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust langs voor advies!