Monitorarmen

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
Monitorarm M-line Eay enkel
Monitorarmen

Als uw beeldscherm niet op ooghoogte is in te stellen, dan is een monitorarm de oplossing. Door gebruik te maken van een monitorarm stelt u uw monitor eenvoudig in op de juiste hoogte en kijkafstand. Eventuele nekklachten bij langdurig computergebruik kunnen zo voorkomen worden.

Monitorarm kopen? Wij zijn de ergonomische monitorarm specialist

De standaard voet onder een monitor is veelal te laag of niet hoogte verstelbaar. Herkent u dit probleem? Dan is het raadzaam een monitorarm te overwegen. Een monitorarm verbetert niet alleen de ergonomie van een werkplek, maar zorgt ook voor beduidend meer ruimte op het bureaublad. Dit komt omdat het scherm boven het werkblad komt te hangen waardoor het een zwevend effect geeft. Op het moment dat het scherm te ver van u af staat of te dichtbij staat, moeten uw ogen zich overmatig inspannen om te focussen. Een juiste diepte instelling voorkomt oogklachten, hoofdpijn en zelfs vermoeidheid. 

 

Bureaustoelexpress biedt een assortiment monitorarmen voor 1, 2, of zelfs 3 monitoren. Daarnaast is er ook accessoires beschikbaar voor laptop plaatsingen. In vrijwel iedere monitor arm zit een handig systeem verwerkt die de kabels netjes wegwerkt aan de onderzijde van de monitor arm.

 

Waarom heeft u een monitorarm nodig?

 

 

 

Verbeter uw werkhouding met een monitorarm

Monitorarmen zorgen voor meer ruimte op uw werkplek en verbeteren de werkhouding. BakkerElkhuizen levert en distribueert hoogwaardige monitorarmen voor eindgebruikers en resellers.

 

Monitorarm verhoogt de productiviteit

Een optimale monitorpositie werkt stukken


comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al,1998). Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning.

 

Optimale kijkafstand

 

 

Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden. Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen.

 

 

 


Monitorarmen bij Bureaustoelexpress

 

Wij beschikken over een ruim assortiment monitorarmen, geschikt voor iedere denkbare werksituatie. Van stijlvol vormgegeven tot aan robuuste monitorarmen met traploze gasveertechniek. Ideaal voor organisaties waarbij medewerkers geen vaste werkplek meer hebben. Verschillende mensen delen dan het gebruik van één werkplek. Een monitorarm met gasveer zorgt ervoor dat hoogte en diepte verstelling heel eenvoudig kan zonder gereedschap.

 

Ons online assortiment is beknopt. Alleen de bestsellers staan online. Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Specialist in merken Dataflex en Humanscale. Als private label hebben wij M-line. Een betaalbare maar vooral betrouwbare oplossing die projectmatig goed scoort.

 

 

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route