Duo bureau

Duo bureau kopen? De oplossing bij dubbele werkplekken en werken in teamverband.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Nieuw
MY Workplace Flow duo wit
MY Workplace Flow duo wit

€825,00

€1.106,00
Aanbieding
Nieuw
MY Workplace Flow duo zwart
Aanbieding
MY Workplace InMotion duo wit
Aanbieding
MY Workplace InMotion duo zwart
Aanbieding
MY Workplace Adjust OMT duo zwart
Aanbieding
MY Workplace Linak SMART duo wit
Aanbieding
MY Workplace Linak SMART duo zwart
Duo bureau

Een duo zit sta bureau voor in teamverband werken. Wisselende gebruikers passen de werkhoogte heel eenvoudig aan met één simpele druk op de knop. Van zittend op 65cm hoog tot staand op 130cm hoog. De bureaubladen worden bevestigd op één frame, waardoor er meer plek op de vloer is en de schoonmaak alle ruimte heeft. Minder materiaal is ook minder kosten en beter voor het milieu. Het akoestische scheidingswand dat optioneel besteld kan worden beweegt niet mee bij hoogte verstelling, wat een rustig beeld geeft bij toepassing van meerdere dubbele werkplekken in bijvoorbeeld een kantoortuin.

Duo zit sta bureau kopen? Dit zijn de voordelen

De aanschaf van een duo zit sta bureau heeft een aantal voordelen ten opzichte van losse werkplekken.

Voordeel 1: teamverband werken
Mogelijkheid te werken aan een gezamenlijke opstelling. Een duo zit sta werkplek is een collectieve werkplek, voorzien van persoonlijke hoogteverstelling elektrisch aangedreven. Bij uitstek geschikt voor wisselende gebruikers met een gemeenschappelijke werkplek.

Voordeel 2:
visueel staat het beter in een open kantoortuin of kleine kantoorruimte
Bij een duo bureau wordt gebruik gemaakt van één onderstel voor twee tafelbladen. Hierdoor is er meer plek op de vloer en heeft de schoonmaak meer ruimte. Tevens is er een perfecte integratie mogelijk van akoestische scheidingswanden en kabelmanagement. Allemaal voor een opgeruimde werkplek. 


Voordeel 3:
perfecte integratie van kabelmanagement
Een hele uitdaging is na de aanschaf van nieuw meubilair het kantoor en de werkplekken netjes en opgeruimd te houden. Het gebruik maken van een duo zit sta bureau maakt dit iets makkelijker. Het onderstel is uit te voeren met een zogenaamde kabelaorta. Dit wordt tussen de poten bevestigd en is een ideale plek voor het plaatsen van stekkerdozen, over lengte UTP kabels, opladers van laptops en overige IT supplies. Naast de kabelaorta zijn nog een extra kabelgoten te plaatsen onder het werkblad.  Deze gebruik je voor het aansluiten van telefoons, laptops en beeldschermen op het bureaublad. Kies je voor Bureaustoelexpress en wij moeten de kabelmanagement voorzien. Dan maken wij gebruik van stekkerdozen met Wieland GST18 connectoren. Dit voor een veilige duo werkplek waarbij als er controle komt vanuit de brandweer geen problemen kan ontstaan over aansluitingen.

Voordeel 4: perfecte integratie van scheidingswanden
Voor extra privacy hebben duo zit sta bureaus een scheidingswand als optie. Deze wordt zwevend gemonteerd op het zit sta bureau. Voordeel hiervan is dat individuele hoogteverstelling mogelijks is zonder dat de scheidingswand in hoogte veranderd. Schermen kunnen enkel ter privacy zijn of als privacy en akoestische functie. Er zijn schermen beschikbaar die akoestiek veel kunnen doen voor de ruimte.

Duo werkplek voor een betere werkhouding

Met een duo werkplek kan je regelmatig van werkhouding wisselen. Dit brengt allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. Zodra je meer beweegt, loop je minder risico om ziek te worden (zowel fysiek als metaal). Een dynamische werkhouding bevorderd ook de productiviteit en creativiteit. Ben je werkgever en heb je een heel team van mensen in dienst, dan verhoogt het gebruik van duo werkplek ook nog de werknemerstevredenheid. Een aantal aandachtspunten bij de aanschaf van een duo werkplek:

Het aantal motoren
Zorg ervoor dat elke hefboom (vier stuks) zijn eigen motor heeft. Dit vergoot de maximale belasting aanzienlijk. 100 t/m 120kg hefvermogen is al heel normaal per bureaublad. Een los zit sta bureau heeft uiteraard maar twee motoren.

Stand-by stand

Een elektrisch hoogte verstelbaar bureau heeft een stroomkabel nodig. Dit betekend al snel dat een dergelijk bureau dag en nacht is aangesloten op het stroomnet. De controlbox die de hefbomen aanstuurt moet dan zo energiezuinig mogelijk zijn.

Stabiliteit
Stabiliteit is het sleutelelement voor een succesvol dubbel bureau. De beweging in een bureautafel neemt nu eenmaal toe naarmate het bureau hoger wordt afgesteld. Deze beweging wordt als grootste ergernis gezien bij klanten van Bureaustoelexpress. Ons assortiment is dan ook met de grootse zorg geselecteerd zodat de beweging in uw werkplek minimaal zal zijn. Ga voor een frame met drie kolommen als je regelmatig staand wilt werken.

Duo bureau kopen? Bekijk onze assortiment 

In onze showroom te Amersfoort staan diverse duo zit sta bureaus. Deze verschillen in merk, prijs en uitstraling. Wil je zeker weten of de duo bureau elektrisch voldoet aan de verwachting? Bezoek dan onze showroom. Dan kunnen wij direct alle kleuren en materialen laten zien. Alleen een ergonomische bureautafel is niet voldoende. E  moet bijvoorbeeld ook gelet worden op beeldschermhoogte, kijkafstand, soort bureaustoel en de vormgeving van toetsenbord en muis. Daarom vraag advies aan de specialist. Onze showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust langs!

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route