Hoekbureau

Hoekbureau kopen? Bureaustoelexpress biedt een ruim assortiment hoekbureaus aan met een grote verscheidenheid aan configuraties, materialen en uitvoeringen.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Hoekbureau PP Design aluminium
Aanbieding
Hoekbureau PP Design wit
Aanbieding
Hoekbureau PP Design zwart
Aanbieding
Nieuw
Hoekbureau PP Design Store aluminium
Aanbieding
Nieuw
Hoekbureau PP Design Store zwart
Aanbieding
Nieuw
Hoekbureau PP Design Store wit
Aanbieding
✓ NEN-EN 527
MY Workplace hoek zit sta bureau Flow
Hoekbureau

Hoekbureau kopen? Bekijk de collectie

Hoekbureau kopen? Bureaustoelexpress biedt een ruim assortiment hoekbureaus aan met een grote verscheidenheid aan configuraties, materialen en uitvoeringen. Wij helpen je graag om tot een passende oplossing te komen. Reeks 1500 bedrijven gingen je voor. Zij kozen voor een groot of klein hoekbureau of een bureau met een hoek die helemaal op maat is. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Waarom kiezen voor een hoekbureau?

Soms is een recht bureau niet voldoende. Dan kan een klein of groot hoekbureau uitkomst beiden. Hoekbureaus hebben immers meer werkblad oppervlak dan een recht bureau. Bovendien is er dan genoeg ruimte voor een ladenblok onder het bureau.

In het verleden waren hoekbureaus voorzien van rondingen en tafelbladen uit één geheel. Vermijd deze rondingen gezien dit alleen maar problemen oplevert met de positie van uw bureaustoel aan het tafelblad. Wij werken met een hoofdbureau waaraan een haaks returnstuk geplaatst wordt. Dit is de meest ergonomische oplossing voor een groot of klein hoekbureau. Overweeg je een hoekbureau te kopen van Bureaustoelexpress? Dan is het raadzaam om te weten waar wij voor staan namelijk:

· In hoogte verstelbaar volgens Arbo-norm (NEN);
· Alleen maar A-merken;
· Gratis verzending of tegen meerprijs gemonteerd op afspraak;
· Snelle levering;
· 100% geen gezeik garantie.

 

Klein hoekbureau wit kopen? Wij hebben de mooiste

Op dit moment zijn witte hoekbureaus erg populair. Hierbij is zowel het frame als tafelblad wit. Een wit hoekbureau is eigenlijk een tijdloze klassieker die niet gevoelig is voor trends. Met leuke accessoires in kleuren kan je de ruimte gemakkelijk een persoonlijke touch geven. Zelfs een bureaustoel in een mooie kleur doet veel voor de ruimte en de complete opstelling. Bekijk de Filo bureaustoel eens. Dit is een design winnaar bureaustoel.

één ding is zeker: een wit hoekbureau past altijd. Nu zijn er vele soorten wit. Wij kiezen voor meubels waarbij het frame gespoten is in de lakkleur RAL9016. Dit is een heldere kleur wit. Bijpassende tafelbladen van het merk Egger voorzien wij standaard van Laser Edge techniek. Dit betekend dat de 25mm afbanding geen zwarte lijmresten laat zien. Het is uiteraard een een klein detail maar maakt het hoekbureau net iets mooier.   

 

Klein of groot hoekbureau - bezoek ons voor de collectie

In onze showroom te Amersfoort staan diverse werkplek oplossingen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Zo hebben wij hoekbureaus van groot tot klein Wil je zeker weten of de bureautafel voldoet aan de verwachting? Bezoek dan onze showroom. Dan kunnen wij direct alle kleuren en materialen laten zien. Alleen een ergonomische bureautafel is niet voldoende, er moet bijvoorbeeld ook gelet worden op beeldschermhoogte, kijkafstand, soort bureaustoel en de vormgeving van toetsenbord en muis. Daarom vraag advies aan de specialist.

Hoekbureau kopen of eerst testen

Wilt u een hoekbureau kopen, maar van te voren nog graag even willen testen? Kom dan de hoekbureaus bekijken in onze showroom. De showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust langs voor advies!

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route