Bureaustoelen

Heel veel bureaustoelen bij Bureaustoelexpress. Afgestemd op de behoeftes van de gebruiker. Shop de collectie of neem contact op voor advies.

  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat

Bureaustoelen

Het assortiment bureaustoelen van Bureaustoelexpress is divers en afgestemd op de behoeftes van de gebruiker. De belangrijkste eigenschap van een bureaustoel is dat men langdurig kan zitten in een gezonde en comfortabele werkhouding. De verstelmogelijkheden van het zitvlak, de rugleuning en de armleggers bepalen grotendeels het zitcomfort. Bureaustoelexpress beschikt over een uitgebreide keuze aan bureaustoelen, die verschillen in prijs, zitcomfort en uitstraling. Neem nu de Giroflex 64-7778 bureaustoel. Dit is een goed voorbeeld van een ergonomische bureaustoel die goed verstelbaar is en de gebruiker een juiste ondersteuning biedt. Is het budget iets kleiner, dan mag de Dauphin @Just Magic niet overgeslagen worden.

Bureaustoel voor een gezonde houding

Stilzitten kan pijn doen, jazeker. Die pijn voelt de stoelgebruiker in zijn rug, nek, hoofd of armen. Pijn in skelet, gewrichten en spieren zijn een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim. En echt niet alleen bij oudere mensen. Van de jongeren tussen de 20 en 25 jaar heeft 60% in meer of mindere mate last van pijn in de lage rug, de nek en het schoudergebied. Deze klachten zijn te herleiden naar een langdurige verkeerde werkhouding. Dat maakt advies over goed zitten en een juiste keuze in bureaustoel uitermate belangrijk. Bezoek onze showroom en laat u adviseren over de juiste bureaustoel. één van onze specialisten zal direct een werkplek check doen. Onze adviezen kunt u gebruiken om de werkplek als geheel te verbeteren.

Wat moet een bureaustoel kunnen?:
Een ergonomische bureaustoel draagt, ondersteunt en beweegt zijn bezitter met behulp van doordachte eigenschappen en intelligente mechanieken. Kortom, wat de ‘bezitter’ doet, moet de bureaustoel ook doen.

Dit is onze visie gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in zit oplossingen. Deze visie delen wij met diverse fysiotherapeuten die graag met ons samenwerken. Een juiste bureaustoel moet het bovengenoemde kunnen faciliteren. Naast dragen, steunen en bewegen moet een bureaustoel de gelegenheid bieden tot ontspanning. Daarbij moeten de contactvlakken tussen de mens en bureaustoel goed samenwerken.

 

Kies voor een bureaustoel van betrouwbare kwaliteit

In veel gevallen wordt een bureaustoel de hele dag gebruikt. Als dat klopt, dan zal u merken dat een ergonomische bureaustoel essentieel is voor een kantoor-of thuiswerkplek. Het is dus uitermate belangrijk om te investeren in een bureaustoel die het lichaam optimaal ondersteunt. Als er voor betrouwbare kwaliteit gekozen wordt dan koopt u deze stoel niet voor één jaar. De praktijk laat zien dat het gemiddelde gebruik tussen de 5 en 10 jaar ligt.

Naast kwaliteit is zitcomfort erg belangrijk. Omdat we als mensen verschillend zijn is zitcomfort voor iedereen een andere beleving. Een ergonomische bureaustoel online kopen kan dan een lastige opgave zijn. Geen nood, wij hebben een collectie bureaustoelen samengesteld die begint bij een eenvoudige bureaustoel tot aan full option modellen waarop alles verstelbaar is. één ding hebben de bureaustoelen allemaal gemeen. De bureaustoelen zijn door ons zelf getest op comfort, gebruiksvriendelijkheid en de bureaustoel moet als een echte allemansvriend online besteld kunnen worden. Neem eens een kijkje bij onze NPR1813 bureaustoelen. Met een NPR1813 bureaustoel is ergonomie voor werkelijk iedereen beschikbaar. Of je nu heel klein of heel lang bent, een NPR1813 bureaustoel zal altijd voor een goede en veilige ondersteuning zorgen.

Bureaustoel specialist in Amersfoort

In onze showroom te Amersfoort staan meer dan 50 bureaustoelen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wil je zeker weten of de bureaustoel aan de verwachtingen voldoet? Kom dan naar onze showroom. Wij adviseren u graag bij uw aankoop. Alleen een bureaustoel is vaak niet voldoende, er moet bijvoorbeeld ook gelet worden op werkplekhoogte, beeldschermhoogte, kijkafstand en de vormgeving van toetsenbord en muis. De showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust langs!