Ladeblokken

Een ladeblok bij jouw bureau biedt direct meer opbergmogelijkheden. Van kantoorartikelen tot hangmappen. Jouw werkplek richt je in met een ladeblok.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Ladeblok ECO Line 2-ladig
Aanbieding
Ladeblok ECO Line 3-ladig
Aanbieding
Ladeblok ECO Line 3-ladig 2+1
Aanbieding
Ladeblok ECO Line 4-ladig 3+1
Aanbieding
Ladeblok MD Design 4-ladig, 60cm diep
Ladeblokken

Een ladeblok plaats je onder of naast je bureau en geeft opbergruimte die snel en gemakkelijk toegankelijk is. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte in jouw kantoor en heb je belangrijke spullen direct bij de hand. Een bureau ladeblok is ideaal voor het opbergen van kantoor benodigdheden zoals pennen, papier, paperclips post-It’s en ga zo maar door.

Ladeblok wit of zwart kopen? Standaard op voorraad bij ons!

Een bureau ladeblok in het wit of zwart komt goed van pas in ieder kantoor. Maar ook in huis is een ladeblok onder het bureau bijzonder handig voor jouw administratie en papierwerk. Een ladeblok wit of een ladeblok zwart in RAL kleur gespoten is de wens van nu. Vrijwel altijd te combineren bij het huidige meubilair. De indeling in laden kan variëren. Zo heb je een ladeblok wit met bijvoorbeeld 3 evenredig verdeelde papierladen of met hangmappenlade en een pennenlade. 

 

Ladeblok op wielen voordelen  

Mensen denken vaak dat een kantoor ladekast iets van vroeger is en in zekere zin is dat natuurlijk ook zo. Dit neemt niet weg dat een ladeblok op wielen super handig is. Je hebt nu eenmaal spullen op te bergen en volledig paperless werken is ook niet even makkelijk. Hieronder de voordelen van een ladeblok op wielen:

. Geschikt voor professioneel- en thuisgebruik
. Opbergruimte voor kantoorartikelen, hangmappen of documenten
. Diverse lade indelingen mogelijk
. Voorzien van slot voor veilig opbergen
. Verrijdbaar door zijn wielen
. Vaak gebruikt als printerkastje

 

Goedkoop ladeblok voor onder het bureau?

Een ladeblok onder het bureau heeft vaak een hoogte van circa 57cm. Deze hoogte is ideaal voor een ladeblok onder een bureau, want met deze hoogte komt de verrijdbare ladekast niet tegen het werkblad aan. Ook hebben we verschillende dieptes voor onze kantoor ladekasten, namelijk een diepte van 60cm en van 80cm.

 

Ga voor kwaliteit
Ga voor kwaliteit is makkelijk gezegd. Dat is namelijk met veel zo. Een goedkoop ladeblok kan kwalitatief ook goed zijn. Met ons ECO line ladenblok is dat namelijk het geval. Fatsoenlijke laden geleiders, 2mm metaaldikte en een consistente kwaliteit in spuitwerk. Geproduceerd in Europa en zal zelfs voor de meest veeleisende gebruiker voldoende zijn. Dus wil je een goedkoop ladeblok? Dan kies je ons ECO line. Alle ECO line ladeblokken zijn afsluitbaar met een slot.

Bekijk onze collectie ladekasten online of bezoek de showroom

Bestel eenvoudig en snel uw ideale ladekast in ons online aanbod. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies de ladekast die jij zoekt. Wij helpen graag bij de juiste aankoop. In onze showroom te Amersfoort staan diverse werkplek oplossingen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Kom gerust langs voor advies of neem snel een kijkje in ons online aanbod!

De showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route