Deskbike

De Deskbike is een hippe en aantrekkelijk geprijsde bureaufiets. Stop met langdurig stilzitten maar fiets je fit tijdens het werken!

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Deskbike zwart medium
Deskbike zwart medium

€255,00

€271,00
Aanbieding
Deskbike wit medium
Deskbike wit medium

€255,00

€271,00
Aanbieding
Deskbike wit/wit medium
Aanbieding
Deskbike rood medium
Deskbike rood medium

€255,00

€271,00
Aanbieding
Deskbike rood/rood medium
Aanbieding
Deskbike groen medium
Deskbike groen medium

€255,00

€271,00
Aanbieding
Deskbike groen/groen medium
Aanbieding
Deskbike oranje medium
Deskbike oranje medium

€255,00

€271,00
Aanbieding
Deskbike oranje/oranje medium
Aanbieding
Deskbike blauw medium
Deskbike blauw medium

€255,00

€271,00
Aanbieding
Deskbike blauw/blauw medium
Aanbieding
Deskbike Large zwart
Deskbike Large zwart

€255,00

€285,00
Aanbieding
Deskbike Large wit
Deskbike Large wit

€255,00

€285,00
Aanbieding
Deskbike Aluminium/zwart medium
Deskbike

Deskbike Deskbike is een populaire bureaufiets voor een aantrekkelijke prijs. De Deskbike wordt door verschillende mensen met verschillende bedoelingen gebruikt. De één gebruikt het om zijn energie kwijt te kunnen en de ander om rugklachten te verminderen. Één ding is zeker, ga je voor een gezonde levensstijl dan is de Deskbike dé oplossing!

Deskbike kopen?

Met een zittend beroep kom je weinig aan bewegen toe. Met de Deskbike is dat verleden tijd. Zet je zit-sta bureau wat omhoog en plaats er een Deskbike onder. Zo kan je naast staand of zittend werken ook nog is even lekker fietsen. Ideaal om even de boel wakker de schudden en de bloedcirculatie te stimuleren. Beweging maakt de hersenen ook actiever, concentratievermogen zal stijgen en geweldige geweldigen ideeën zullen ontstaan. De Deskbike is verkrijgbaar in 8 kleuren: wit, zwart, groen, geel, rood, oranje, blauw en zilver. In nog geen 10 minuten is de deskbike gemonteerd en kunt u beginnen met fietsen.

 

Korte uitleg voordat je gaat beginnen met fietsen:
1 Stel je bureau in tot sta hoogte. ( Je werkblad komt tot je navel)
2 Schuif de Deskbike onder je bureau
3 Stel de hoogte van de Deskbike
in met de verstelknop onder het zadel.
4 Stel in hoe zwaar u wil trappen ( Zwaarder +, lichter- )
5 De laatste en leukste stap, fiets!

Voordelen van een Deskbike

Een Deskbike op kantoor brengt een aantal voordelen op kantoor. Doordat u tijdens het werken actief bent traint u niet alleen uw spieren en uw conditie maar ook uw geest. Door het fietsen komen er namelijk hormonen vrij die zorgen voor meer geluk en creativiteit. Een Deskbike draagt dus op de lange termijn bij aan gezonde en blijere werknemers.

Deskbike heeft een mobiele APP

Om je motivatie te stimuleren heeft Deskbike een APP gemaakt die alle prestaties meet terwijl je fiets. Deze app is gratis te downloaden in de Appstore of via de Google Playstore. Het houdt bij welke afstand je aflegt, de snelheid en verbruikte calorieën. Zo kun je gemakkelijk kijken of je dagelijkse doel bereikt is.

Tips Deskbikes

Deskbikes zijn geen fitnessapparaat en het is ook zeker niet bedoeld om er de hele dag op te gaan zitten fietsen. Uit eigen ervaring en feedback van klanten blijkt dat het beste resultaat behaald wordt door staand of zittend werken af te wisselen met fietsen. Een gemakkelijk vuistregel is om na ieder uur van niet bewegen 15 minuutjes te fietsen. Aan het einde van de dag zal je lichaam je dankbaar zijn!

Deskbikes proberen in onze winkel?

Bent u nog niet 100% overtuigd en wilt u het eerst is proberen? Dat kan! In onze showroom te Amersfoort staat de Desbike klaar om geprobeerd te worden. In combinatie met een elektrisch zit-stabureau kunt u zelf de ideale hoogte instellen en een testrit maken. Neem gerust je laptop mee zodat je goed kan voelen hoe het is om te werken op de Deskbike. Mocht u erna toch overtuigd zijn dan is de kans groot dat de Deskbikes op voorraad zijn, daarnaast hebben we ook verschillende deskbike aanbiedingen. Wilt u er zeker van zijn dat de juiste kleur ook aanwezig is neem dan van te voren contact met ons op.

 

 

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route