Plexiglas scheidingwanden

Een fijne werkruimte kun je inrichten door plexiglas scheidingswanden te plaatsen. Het is een eenvoudige manier om werkplekafscheiding te creëren en bescherming te bieden aan personeel en klanten.

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Scheidingswand Plexiglas opzetwand 160Bx65H
Plexiglas scheidingwanden

plexiglas scheidingswandEen prettige werkruimte en werksfeer draagt bij aan creativiteit en productiviteit. Je kunt ruimtes afschermen of opdelen. Kies voor een scheidingswand om gemakkelijk een prettige (kantoor)inrichting te creëren en eenvoudig te zorgen voor meer privacy, hygiëne of een betere akoestiek. Het maken van een scheidingswand kan met diverse materialen en er zijn vele afmetingen beschikbaar. Privacy en verbinding worden gecombineerd wanneer je kiest voor een plexiglas afscheiding. Scheidingswanden op je bureau bieden een comfortabele, beschermde werkomgeving.

Scheidingswanden voor kantoor kopen? Wij hebben de oplossing.

Het is van belang om in de huidige tijd goede bescherming voor jezelf en anderen te bieden. Ziektekiemen komen snel in de lucht door niezen of hoesten tussen collega’s. Op kantoor of in winkels kan met een plexiglas scheidingswand snel, eenvoudig en goedkoop voldaan worden aan hygiëne eisen en maatregelen. Deze scheidingswanden op een bureau beperken de risico’s van ziektekiemen, tegelijkertijd bieden ze verbinding doordat ze transparant zijn. Plaats een plexiglas scheidingswand op een bureau, op een toonbank, bij een kassa, op scholen of in de zorg. Het is dé oplossing om je personeel en klanten te beschermen tegen virussen. En zeer geschikt voor plekken waar de hygiëne goed op orde moet zijn.

Voordelen van een scheidingswand op kantoor

• Verdeler van ruimte
• Gemakkelijk reinigen en desinfecteren
• Voldoende bescherming tegen ziektekiemen
• Transparant en daardoor wel verbinding met elkaar
• Relatief goedkope investering (ook bij tijdelijk gebruik)
• Snelle en eenvoudige montage
• Gemaakt van 5 mm dik plexiglas

Scheidingswanden plaatsen

In een handomdraai maak je veilige werkplek. De plexiglas scheidingswanden zijn lichtgewicht en daardoor gemakkelijk zelf te monteren of te verplaatsen. Of je het nu tijdelijk of permanent gebruikt, ga voor een oplossing voor jouzelf, jouw klanten of personeel. De wand is voorzien van klemmen om deze gemakkelijk te plaatsen op een bureau of balie. De scheidingswanden zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar waardoor de juiste scheidingswand voor ieder bureau verkrijgbaar is.

Bekijk onze collectie online of bezoek de showroom

Bestel eenvoudig en snel in ons online aanbod. Bekijk uitgebreid ons assortiment of kies de specifieke scheidingswand die jij zoekt. Wij helpen graag bij de juiste aankoop. In onze showroom te Amersfoort staan diverse werkplek oplossingen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Kom gerust langs voor advies of neem snel een kijkje in ons online aanbod!

De showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route