Duo zit sta bureau

Duo zit sta bureau kopen? De oplossing bij dubbele werkplekken

Lees meer
  • Gratis verzending
  • Merk bureaustoelen
  • Winkel in Amersfoort
  • Advies op maat
Aanbieding
Bestseller
InMotion Duo | wit - wit
InMotion Duo | wit - wit

€1.218,00

€1.785,00
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - beuken
InMotion Duo | wit - beuken

€1.218,00

€1.785,00
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - natuur eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - licht eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - midden eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - donker eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - havanna
InMotion Duo | wit - havanna

€1.218,00

€1.785,00
Aanbieding
Design
InMotion Duo | wit - grijs
InMotion Duo | wit - grijs

€1.218,00

€1.785,00
Aanbieding
Bestseller
InMotion Duo | zwart - wit
InMotion Duo | zwart - wit

€1.218,00

€1.785,00
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - beuken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - natuur eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - licht eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - midden eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - donker eiken
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - havanna
Aanbieding
Design
InMotion Duo | zwart - grijs
InMotion Duo | zwart - grijs

€1.218,00

€1.785,00
Duo zit sta bureau

Een duo zit sta bureau is dé oplossing voor samenwerken. Wisselende gebruikers passen de werkhoogte heel eenvoudig aan met een simpele druk op de knop. Van zittend op 65cm hoog tot staand op 130cm hoog. De bureaubladen worden bevestigd op één frame, waardoor er meer plek op de vloer is en de schoonmaak alle ruimte heeft. Minder materiaal is minder kosten, maar ook beter voor het milieu. Het akoestische tussenscherm dat optioneel besteld kan worden beweegt niet mee bij hoogte verstelling, wat een rustig beeld geeft bij toepassing van meerdere duo zit sta werkplekken in bijvoorbeeld een kantoortuin.

Duo zit sta bureau kopen? Dit zijn de voordelen

De aanschaf van een duo zit sta bureau heeft een aantal voordelen ten opzichte van losse werkplekken.

Voordeel 1: team verband werken
Mogelijkheid te werken aan een gezamenlijke opstelling. Een duo werkplek is een collectieve werkplek, voorzien van persoonlijke hoogteverstelling elektrisch aangedreven. Bij uitstek geschikt voor wisselende gebruikers met een gemeenschappelijke werkplek.

Voordeel 2:
visueel staat het beter in open kantoortuinen
Zoals al besproken wordt er bij een duo bureau gebruikt gemaakt van één onderstel voor twee tafelbladen. Hierdoor is meer plek op de vloer, heeft de schoonmaak meer ruimte en zijn akoestische schermen en kabel opbergmogelijkheden beter te integreren voor een opgeruimde werkplek.

Voordeel 3:
perfecte integratie van kabelmanagement
Een hele uitdaging is na de aanschaf van nieuw meubilair het kantoor en de werkplekken netjes en opgeruimd te houden. Het gebruik maken van Duo zit sta bureaus maakt dit iets makkelijker. Het tafelframe is uit te voeren met een zogenaamde kabel aorta. Dit wordt tussen de poten bevestigd en is een ideale plek voor het plaatsen van stekkerdozen, over lengte UTP kabels, opladers van laptops en overige IT supplies. Naast de kabel aorta is nog een extra kabelgoot te plaatsen onder het werkblad voor IT producten direct op het werkblad. Denk hierbij aan je vaste telefoon, beeldschermen en computers. Kies je voor Bureaustoelexpress en wij moeten de kabelmanagement voorzien. Dan maken wij enkel gebruik van Bachmann Stekkerdozen en Wieland GST18 connectoren. Dit voor een veilige werkplek waarbij als er controle komt vanuit de brandweer geen problemen kan ontstaan over stekkerdozen en aansluitingen.

Voordeel 4: perfecte integratie van scheidingswanden
Voor extra privacy hebben duo zit sta bureautafels een scheidingswand als optie. Deze wordt zwevend gemonteerd op het zit sta frame. Voordeel hiervan is dat de werkplekken individueel zijn hoogte te verstellen zonder dat het scherm in hoogte veranderd. Schermen kunnen enkel ter privacy zijn of als privacy en akoestische functie. Er zijn schermen beschikbaar die akoestiek veel kunnen doen voor de ruimte. Voor meer informatie bel 033 – 460465.

Duo zit sta bureau voor een betere werkhouding

Met een Duo zit sta werkplek kan je regelmatig van werkhouding wisselen en dat brengt allerlei gezondheidsvoordelen met zich mee. Zodra je meer beweegt, loop je minder risico om ziek te worden (zowel fysiek als metaal). Een dynamische werkhouding bevorderd ook de productiviteit en creativiteit. Ben je werkgever en heb je een heel team van mensen in dienst, dan verhoogt het gebruik van duo zit sta bureau ook nog de werknemerstevredenheid. Een aantal aandachtspunten bij de aanschaf van een hoogte verstelbaar bureau:

Het aantal motoren
Zorg ervoor dat elke hefboom (4 stuks) zijn eigen motor heeft. Dit vergoot de maximale belasting aanzienlijk. 120kg hefvermogen is al heel normaal.

Stand-by stand

Een elektrisch hoogte verstelbaar bureau heeft een stroomkabel nodig. Dit betekend al snel dat een dergelijk bureau dag en nacht is aangesloten op het stroomnet. De controlbox die de hefbomen aanstuurt moet dan zo energie zuinig mogelijk zijn.

Stabiliteit
Stabiliteit is het sleutelelement voor een succesvol duo bureau. De beweging in een bureautafel neemt nu eenmaal toe naarmate het bureau hoger wordt afgesteld. Deze beweging wordt als grootste ergernis gezien bij klanten van Bureaustoelexpress. Ons assortiment is dan ook met de grootse zorg geselecteerd zodat de beweging in uw werkplek minimaal zal zijn. Ga voor een frame met drie kolommen als je regelmatig staand wilt werken.

Bekijk onze duo zit sta bureaus

In onze showroom te Amersfoort staan diverse werkplek oplossingen die verschillen in prijs, comfort en uitstraling. Wil je zeker weten of de duo zit sta bureau voldoet aan de verwachting? Bezoek dan onze showroom. Dan kunnen wij direct alle kleuren en materialen laten zien. Alleen een ergonomische bureautafel is niet voldoende, er moet bijvoorbeeld ook gelet worden op beeldschermhoogte, kijkafstand, soort bureaustoel en de vormgeving van toetsenbord en muis. Daarom vraag advies aan de specialist. De showroom is 5 dagen per week open van 8:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Kom gerust langs voor advies!

 

 

De bureaustoel specialist van Nederland

Adres Bureaustoelexpress Amsterdamseweg 23 3812 RN Amersfoort
Contact 033 - 460 64 10 [email protected] BTW nummer NL804037589.B01 Werkdagen van 8:30 tot 17:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur
Klik hier om locatie te zien
Bekijk route